| PaunRG a întrebat:

Salutare! Vreau sa ma duc la pescuit vineri undeva in zona Dobrogei(de preferat in zona Constanta-Tulcea). Fiind prohibitie sunt nevoit sa apelez la o balta privata asa ca vin cu intrebarea unde as putea sa ma duc in zonele mentionate mai sus dar sa si prind peste cat de cat mare? Multumesc anicipat, numai bine!

Răspuns Câştigător
| AncaDorina1993 a răspuns:

Vino la Bălteni. Ai cazare la casa ameli
Este baltă peste drum de cazare. Daca vrei bucătar personal mă chemi pe mine?
Sunt la un clic distanta. Îți fac ce vrei sarmale cozonacii prăjituri?

Pește nu știu dacă prinzi că e de noroc. Trebuie sa iei barca sa te plimbi in Dunăre.
Ia-ți gașca și hai'
Poate mai prinzi loc la cazare. Daca nu dormi în cort la hotel sau boscheți?laughing

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiind prohibitie este recomandata sa stai pe fundul tau acasa, ca te alegi cu dosar penal si amanda serioasa.
Te duci la pescuit cand se deschide sezonul de pescuit si numai dupa ce-ti iei autorizatie, ca politia locala cunoaste toate baltile unde sunt braconierii si te vor lua ca din oala.

| PaunRG explică (pentru Violleta2022):

Este complet legal sa pescuiest in baltile private in timpul prohibitiei...Am vazut mai multe raspusuri de la tine si cam in 99%din cazuri vorbesti in necunostinta de cauza...

| Violleta2022 a răspuns (pentru PaunRG):

Si cum crezi tu ca poti intra pe propietate privata?
Ori tu nu gandesti inainte sa vorbesti?
O balta privata ramane o propietatea privata, interzisa tie si altora ca tine, care vreti sa faceti ilegalitati.
daca ai gandii ai vedea ca alea 99% sunt raspusnuri bune si corecte, dar tu probabil nu ai suficienta minte sa gandesti logic si nici corect.
Ma rog, trebuie sa ti seintample tie ca sa crezi si oamenii seriosi care-ti dau informatie corecta, ca de aia tarisoara aia nu se repara, cu cei ca tine pusi pe furat, smecherit, facut ilegalitati.

| PaunRG explică (pentru Violleta2022):

Sunt balti private destinate pescarilor! Cand intrii pe spatiul privat platesti o taxa pentru a putea pescuii asta in cazul in care platesti la poarta, dar exista si balti unde vine cineva la un interval de 12-24h cu masina platesti taxa si iti emite bon fiscal.Te rog frumos sa nu mai vorbesti in necunoastinta de cauza. Spre exemplu ieri am fost la o balta privata in salcioara unde am platit taxa la poarta pentru balta mare si puteam pescuii in ambele balti complet legal.Informatiile acestea le gasesti pe tot internetul. Sper ca m-am facut inteles

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine stai acasa ca o sa prinzi o amendă mare cît capul taulaughing

| PaunRG explică (pentru CristiDinBucuresti):

Te rog frumos sa citesti discutia dintre mine si violleta2022 care in aceeasi masura cu tine vorbeste in necunostinta de cauza.))))))))))))